Sommarhälsning från Stockholms Stadsnät!

Sommarhälsning från Stockholms Stadsnät!

Förra året vid den här tiden skrev vi att pandemin förhoppningsvis var på väg att klinga ut och ljusare tider var att vänta. Så fel vi hade. Det är ju egentligen först nu, med fullskalig vaccinering, som det finns en realistisk tro att så är fallet. Låt oss hoppas att vi har mera rätt den här gången.

Stockholms Stadsnäts kundtjänst håller öppet som vanligt hela sommaren med ordinarie telefontider och chatt. E-posta går förstås att göra hela dygnet

En kundportal är på gång!
Under 2021 utvecklar vi en ny kundportal som kommer underlätta i många avseenden. Dina medlemmar/hyresgäster får det enklare att kommunicera med oss och att snabbt hitta manualer och information. Allt samlat på ett ställe. Mer information kommer efter sommaren!

Stockholms Stadsnät stödjer Nattvandrarna
Varje år stödjer Stockholms Stadsnät ett antal lokala initiativ och organisationer i Storstockholm. En sådan är Nattvandrarna, som gör en stor arbetsinsats i hela regionen. Syftet med nattvandringarna är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Det tycker vi är viktigt.

Kampanjpris på nya superroutern!
Hela sommaren kan hushåll som är kund hos Stockholms Stadsnät beställa en av de bästa routrarna på marknaden, DIR-X5460, till kampanjpris 1995:- i webbshopen

Ange rabattkoden SOMMAR2021 i kassan så dras rabatten av och beställaren får dessutom fri frakt på sin order!

Hjälp gärna oss att sprida erbjudandet på t.ex. föreningens hemsida så att dina medlemmar/hyresgäster kan ta del av det. Vi vet att många med stor boyta önskar sig en mer kraftfull router och det här är ett riktigt bra erbjudande

Webbshopen öppen som vanligt!
Att handla hemelektronik på nätet kan vara svårt om man inte är så tekniskt intesserad, men ändå behöver produkterna för att vardagen ska fungera.
-”Därför behövs webbshopar som den hos Stockholms Stadsnät där det alltid går att fråga en kunnig kundtjänsttekniker innan man beställer, samt alltid får produkter som vi testat och godkänt för vårt nät” säger Petra Ahlin, ansvarig för shopen i sommar.
-”Priserna i shopen är låga, men inte alltid lägst. Vi har valt bort de billigaste produkterna, oftast för att de inte håller måttet i våra tester. Du ska kunna lita på det du köper från oss".

Öppettider i sommar!
Kundtjänst: Helgfria vardagar 8.00-22.00. Helgdagar 10.00-18.00
Telefon: 08-501 220 10   l   E-post: kundtjanst@stosn.se   l   Chatt via hemsidan www.stosn.se